Annonse


Jogging
8 desember 2020 #1
Har lyst til å begynne å jogge igjen, og har i den forbindelse lyst på alle tips innenfor det. Alt fra en skikkelig powermusikkspilleliste på Spotify, til effektive treningsprogram/intervaller man faktisk har noe igjen for, til nettsteder med god informasjon mm.
12 desember 2020 #9

Ett bra headset och en kul vän att snacka med är de jag brukar förse mig med när jag promenerar. Men springtips är väl awiicii skulle jag säga. finns mycket kul musik att röra sig till men den typen av musik diggar jag att hålla tempo till ^^

10 desember 2020 #8
10 desember 2020 #7
9 desember 2020 #6
Svar på dette innlegget:
#3 Forrige gang jeg startet opp joggingen var det nettopp det som skjedde. Fikk beinhinnebetennelse og problemer med å gå i flere uker x) Startet litt vel hardt ut, og kun på asfalt. Så det var et godt tips! Synes også mølla er gørr, da nistirrer jeg jo bare på sekundene som snegler seg avgårde. Mens ute er det gøy og forfriskende, og jeg kan ta med hunden :-D Det er dessverre også mye asfalt her jeg bor, men er en svær fotballbane som ikke er i bruk utenfor huset mitt som har perfekt underlag, men er jo kjedelig å bare løpe rundt og rundt da :( Men skal prøve å tenke meg om og se om jeg kommer på noen skogsveier eller noe sånn! :-D
Syncopation

Huff, vi er flere i beinhinnebetennelsesklubben jaa Absolutt, tiden går syykt sakte på mølla! Det jeg liker best med jogging er den friske luften, føler meg som et nytt menneske når jeg kommer i hus Blir kanskje kjedlig i lengden å jogge rundt en fotballbane ja, men er jo en start frem til du finner noen skogsveier! Ellers er kortere og brattere fjellturer effektivt også, og mye bedre underlag! I tillegg til utsikt på toppen *-*

9 desember 2020 #5

Trener en del på treningssenter, men jogge på mølla syntes jeg er skikkelig kjedelig!

9 desember 2020 #4

Jeg startet med effektive gåturer før jeg begynte å jogge litt. Tok alt i greit tempo i starten, men så ble jeg overivrig. Fikk skikkelig smerter i begge knærne, så måtte gi meg litt. Men det var gøy! Stressa ikke om jeg løpte fort eller langt nok, var bare deilig å komme seg ut i skogen og bevege kroppen litt. Lastet ned en løpe app med spill, "Zombie Run". Gode sko er viktig!

9 desember 2020 #3
Svar på dette innlegget:
#2 Åå elsker jogging <3 Desverre har jeg bare asfalt her jeg bor, så får beinhinnebetennelse om jeg jogger/trener for mye på hardt underlag.. Så om du har en grusvei eller flat skogssti vil jeg absolutt anbefale det! Er også mange som jogger på mølla, men det syns ikke jeg er like gøy 8)
libresoy

Forrige gang jeg startet opp joggingen var det nettopp det som skjedde. Fikk beinhinnebetennelse og problemer med å gå i flere uker x) Startet litt vel hardt ut, og kun på asfalt. Så det var et godt tips! Synes også mølla er gørr, da nistirrer jeg jo bare på sekundene som snegler seg avgårde. Mens ute er det gøy og forfriskende, og jeg kan ta med hunden :-D Det er dessverre også mye asfalt her jeg bor, men er en svær fotballbane som ikke er i bruk utenfor huset mitt som har perfekt underlag, men er jo kjedelig å bare løpe rundt og rundt da Men skal prøve å tenke meg om og se om jeg kommer på noen skogsveier eller noe sånn! :-D

8 desember 2020 #2
Svar på dette innlegget:
#1 Har lyst til å begynne å jogge igjen, og har i den forbindelse lyst på alle tips innenfor det.
Alt fra en skikkelig powermusikkspilleliste på Spotify, til effektive treningsprogram/intervaller man faktisk har noe igjen for, til nettsteder med god informasjon mm.
Syncopation

Åå elsker jogging Desverre har jeg bare asfalt her jeg bor, så får beinhinnebetennelse om jeg jogger/trener for mye på hardt underlag.. Så om du har en grusvei eller flat skogssti vil jeg absolutt anbefale det! Er også mange som jogger på mølla, men det syns ikke jeg er like gøy 8)

8 desember 2020 #1

Har lyst til å begynne å jogge igjen, og har i den forbindelse lyst på alle tips innenfor det. Alt fra en skikkelig powermusikkspilleliste på Spotify, til effektive treningsprogram/intervaller man faktisk har noe igjen for, til nettsteder med god informasjon mm.